Vi ny kunnskap

I over ti år har vi undervist kreative mennesker med nettkursene våre.

15 000+ Medlemmer

Vi lærer deg verktøyene du skal bruke i kreative prosjekter. På jobb, på fritiden eller til studiene dine.

Mer enn 400 nettkurs

Du lærer av inspirerende svenske eksperter som har pedagogisk utdanning.

Tusenvis av vellykkede prosjekter

Vi leverer undervisning som fungerer. Og vi støtter deg med hjelp og råd.

Teknologi skal slippe kreativiteten løs, ikke låse den inne.

En liker å fotografere, en annen får adrenalinkick av et blankt ark. Begge motiveres av å få bruke kreativiteten sin. Helst hele tiden.

Personlig har jeg alltid hatt et driv. Som barn var det store Lego-byer og hundrevis av tegninger. Jeg blir aldri lei å skape noe nytt ut av ”ingenting”.

Nå om dagen fotograferer og filmer jeg med familien på fritiden. Og på jobben skriver og utformer jeg fagbøker. Noen ting tar to timer. Andre tar tusen.

Jeg har respekt for hvordan teknologien både kan låse kreativiteten inne og slippe den fri. Man må ha verktøy for å realisere ideer. Mitt oppdrag i livet er å hjelpe deg og andre til å ta kontroll over disse verktøyene.

Når du lærer noe, håper jeg at du gir liv til ideene dine. I form av bøker, fotoalbum, videoer eller fotomontasjer. Som publiseres på nettet eller på papir.

Mattias Karlsson Sjöberg
Grunnlegger av Moderskeppet

Her er Moderskeppets besetning

I tillegg har vi en skarp gjeng med frilans-instruktører som bidrar med ekspertise og en utrolig positiv holdning til kreativitet. Her møter du dem.

Moderskeppet  eies av Pixondu AB

Og Pixondu er rett og slett Fredrik, Mattias och Anders på Moderskeppet. Alle tre jobber hver dag med å utarbeide kurser for deg som medlem.