Så fungerer det

Du får tilgang til over 500 nettkurs og e-bøker i foto, bildebehandling, video og design på lettfattelig svensk. Du får også hjelp, råd, tekstguider, maler, eksempler og støttemateriale.

Moderskeppet er en samlingsplass for læring.

Alt samlet, slik at du kan lære lettere

Moderskeppet er en abonnementstjeneste der du finner 500 nettkurs og e-bøker utarbeidet av svenske eksperter. Kursene er delt inn i passe store deler, slik at du kan lære og repetere som du vil. Det hjelper deg å lære på en effektiv måte. Instruktørene våre har lang erfaring med å lage nettkurs. De vet hvordan de skal utarbeide kursene slik at du lykkes.

Du kan enkelt avslutte tjenesten når du vil, uten oppsigelsestid. Vi bryr oss ikke om du allerede har rukket å se deg rundt og prøve det ut. Vi bryr oss om at du får tilgang til den kunnskapen du ønsker. Du trenger ikke å begrunne hvorfor du velger å hoppe av.

Vi ønsker å gjøre det enkelt og morsomt for deg å lære. Derfor kan du også lese tusenvis av frittstående guider.

Læring og inspirasjon kommer ofte plutselig. Derfor tilpasser Moderskeppet seg datamaskinen, nettbrettet eller mobilen din. Slik at du kan lære og bli inspirert akkurat der du er.

Moderskeppet – et sted å vende tilbake til

Jeg er naturligvis ikke objektiv, Moderskeppet er livsverket mitt. Jeg synes det er et fantastisk sted for deg som er kreativ.

  • Akkurat nå: 500 nettkurs og e-bøker. Og en ny produksjon hver eneste uke.
  • De beste instruktørene. Som jeg har lært opp til å være suverene på video.
  • Hjelp og råd. Når du trenger hjelp til å lykkes, svarer vi.

Kanskje du er lei av alt det hjemmelagede på internett. På Moderskeppet får du treffe pedagogiske eksperter – alt fra dem er lærerikt. Og alt er på svensk.

Mattias Namnteckning

Ps. Hvis du likevel mener at vi ikke er så nyttige som jeg påstår, kan du når som helst melde deg av med et tastetrykk.